Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Αγαπητοί μας συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πίτας του 2018 και τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2017.

Στην Τήνο, στην Βωλάξ, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 18:00, στην ταβέρνα "Βωλάξ", ενώ η Θεία Λειτουργία θα είναι στις 17:00.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παπαναστασίου 11 Π. Ψυχικό. Η Θεία Λειτουργία είναι στις 10:00.

Εκεί θα πιούμε το ρακάκι μας και θα συζητήσουμε για αυτά που έγιναν αλλά και για όσα πρέπει να γίνουν.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και σύντομη ενημέρωση σχετικά με την προσπάθεια ένταξης της καλαθοπλεκτικής τέχνης της Βωλάξ, στο Εθνικό ευρετήριο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μέλη του συλλόγου που δεν είχαν μπορέσει να παραβρεθούν σε προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου μας καθώς και νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν, θα επιβαρυνθούν μόνο με την ετήσια συνδρομή του 2018.

Σας περιμένουμε όλους!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και επιτυχία για τις οικογένειες μας και για κάθε έναν προσωπικά.

 

Μοιραστείτε το