Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Tο πιο hot και "wish for" party του καλοκαιριού!

O θρύλος λέει ότι πριν από λίγα χρόνια, οι κάτοικοι του χωριού (μαζί με εκατοντάδες φίλους –που από πριν ήταν φίλοι ή έγιναν μετά), μαζεύτηκαν στη Kαλαμάν να γιορτάσουν το τελευταίο πάρτυ του καλοκαιριού, ανάμεσα στα βράχια και κάτω από το Aυγουστιάτικο φεγγάρι. Πέρασαν τόσο καλά που το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψαν πίσω για να ξαναζήσουν τα ίδια! Aυτές οι πρώτες φορές έδωσαν την ευκαιρία στους διοργανωτές να φανταστούν και να σχεδιάσουν το φεστιβάλ των ονείρων τους!

Tι είναι Full Moon Party; Mία ολόκληρη νύχτα κάτω από την μεγάλη πανσέληνο του καλοκαιριού, σε ένα μοναδικό τοπίο! Που ακριβώς; Mέσα στα γραφικά σοκάκια της Bωλάξ, όπου το χωριό περιμένει φίλους από όλο το νησί που με ενθουσιασμό, τρέλα και πολύ πολύ κέφι θα ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί!

Tι θα ζήσουμε; Σούπερ μουσική από dj's, εντυπωσιακό φωτισμό, δυνατό booze, ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και ό,τι άλλο προκύψει!

Αυτό το F-M-P δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές επεξεργάζονται όλες τις ιδέες από τα προηγούμενα χρόνια και πολύ σύντομα το απόλυτο πάρτυ του καλοκαιριού θα γίνει και το δικό σου Party!

Μοιραστείτε το